De Vrolijcke Bosmuis

Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland

De Vrolijcke Bosmuis

Thema suite

Thema suite

Thema suite

Thema suite

Thema suite

Thema suite

Thema suite

Thema suite

De Vrolijcke Bosmuis

Comfortabele suite omringd door eeuwenoude bossen

Even toe aan wat rust, natuur en ontspanning? Dan ben je bij bed&breakfast De Vrolijcke Bosmuis aan het juiste adres, want ontsnappen aan de dagelijkse sleur doe je gewoon in het altijd gezellige Noord-Brabant. De Vrolijcke Bosmuis is een comfortabele bed&breakfast gelegen in de eeuwenoude bossen tussen Eersel en het Belgische Postel en het biedt 5 suites die van alle gemakken zijn voorzien. In de tuin en het bos kun je bijzondere dieren spotten zoals spechten, uilen en reeën.

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt in de sfeervolle keuken, waar de koks vroeger aan het werk waren voor Barones van Bramensteijn. Ga er vervolgens op uit voor een mooie wandeling naar de Abdij van Postel, hier bezoek je het museum en proef je ambachtelijke kaas en bier. Na een gezellig diner in een van de nabijgelegen restaurants ben je helemaal ontspannen en is het heerlijk slapen in je comfortabele suite.

Goed om te weten

Overnachten in de De Vrolijcke Bosmuis kan vanaf 18 jaar en ouder.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.