Demeure M

Straatsburg, Elzas, Frankrijk

Deluxe studio

Deluxe studio

Superior appartement

Superior appartement

Superior appartement

Superior appartement

Sfeervol hotel in hartje Straatsburg

In de schilderachtige Franse Elzas ligt de magnifieke stad Straatsburg, van Duitsland gescheiden door de rivier de Rijn. Straatsburg is ook een Mekka voor foodies, die zich laven aan de rijke keuken en goede wijnen uit de streek, in brasseries én op sterrenniveau. Proef de Parijse sfeer in het achttiende-eeuwse Palais Rohan tegenover de kathedraal dat drie musea herbergt, met kunstschatten uit de archeologie en Renaissance. En dwaal door het centrum vol rijkversierde vakwerkhuizen en grachten waar de jonge Goethe zich liet inspireren.

Super centraal, op een kilometer van de kathedraal, ligt het intieme hotel Demeure M Strasbourg. Dit bijzondere hotel verrast haar gasten met een geheel eigen stijl. Rijk versierde antieke meubelen met goudbeslag contrasteren speels met helder witte muren en designbadkamers. De elegante kamers en suites zijn opvallend ruim, en soms knus gesitueerd onder de hanenbalken. Je kunt sfeervol eten in de lichte serre, met uitzicht op de binnentuin. De verfijnde Franse gerechten worden liefdevol opgemaakt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.