Dream South Beach

Miami Beach, Verenigde Staten

Silver Deluxe kamer

Silver Deluxe kamer

Art-deco hotel aan het strand

Waar zo’n anderhalve eeuw geleden slechts een opvanghuis voor schipbreukelingen en ietsjes later nog een kokosnootplantage te vinden was, bevindt zich nu hét meest populaire strand van Miami. South Beach (in de volksmond liefkozend SoBe), zoals het strand genoemd wordt, is omgeven door hippe clubs, fijne restaurants en hotels in art-decostijl. Met de magische lichten van Miami flikkerend op de achtergrond, bloeien de kunsten hier hevig en worden de borsten gebruind in de zon. Ook niet onbelangrijk, de oceaan heeft de warmste golf van al het vasteland in de Verenigde Staten.

Op twee minuten lopen van dit beroemde zandstrand, net achter het Lummus Park, ligt hotel Dream South Beach. De grote kamers doen met hun functionele en stijlvolle inrichting denken aan een moderne versie van een sprookjeskasteel. Onder de meestal helblauwe lucht van Miami schitteren het zwembad, de witte tegels en de gouden kussentjes op het riante dakterras. Hier is een bar gevestigd, Highlife, waar van zonsopkomst tot (ver) na zonsondergang cocktails worden geserveerd. Ook beneden in de Bar Noche worden drankjes geserveerd, terwijl de bekende televisiekok Ralph Pagano in de keuken ernaast Mexicaanse klassiekers omtovert tot iets exclusiefs. Dream South Beach, de glamour spat er van af.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.