Fly & Drive Andalusië: perfecte combinatie van natuur & cultuur

Spanje: Granada, Córdoba, Sevilla, Ronda, Malaga

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Alhambra, Granada

National Park Sierra Nevada

Route van de reis (c) Map created by TravellersPoint

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Granada

Cordoba

Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Los Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Cordoba

Sevilla

Silken Al-Andalus Palace, Sevilla

Silken Al-Andalus Palace, Sevilla

Silken Al-Andalus Palace, Sevilla - Standaardkamer

Silken Al-Andalus Palace, Sevilla

Ronda

Ronda

Hotel Don Benito, Ronda

Hotel Don Benito, Ronda - Standaardkamer

Hotel Don Benito, Ronda

Malaga

Hotel Zenit, Malaga

Hotel Zenit, Malaga - Standaardkamer

Hotel Zenit, Malaga

Malaga

Stad, natuur & Andalusische zon

De zwoele steden in het zuiden van Spanje zijn bonte cultuurparels. Ze vormen een waar walhalla voor fijnproevers, romantici en muziekliefhebbers. Wanneer je na aankomst op de luchthaven in je huurauto stapt, begeef je je naar Granada. Hier ontdek je direct een wereld vol UNESCO-gebouwen en schilderachtige steegjes. Naast de sfeervolle steden, kun je je tijdens deze reis vergapen aan de majestueuze natuur van de nationale parken Sierra de las Nieves en Sierra Nevada .

De zon schijnt er altijd, de natuur is indrukwekkend en de steden zijn authentiek en puur. Andalusië staat bol van de cultuur en bevindt zich in het zuiden van Spanje. En dat voel je! De Moorse geschiedenis heeft sierlijke paleizen en fraaie moskeeën achtergelaten en het aangename klimaat heeft deinende palmbomen en fenomenale stranden opgeleverd.

Na de eerste stop Granada, aan de voet van Sierra Nevada, begeef je je richting het noorden. In Córdoba waan je je terug in de tijd tussen de eeuwenoude moskeeën en de Moorse galerijen. Vervolgens waan je je tussen de flamencodansers in het oude centrum van Sevilla. De weelderige paleistuinen vormen het ideale decor voor een goed boek, een glas wijn of een schoonheidsslaapje.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.