Fly & Drive langs de antieke dorpen van Puglia

Puglia, Italië: Tricase en Cellino San Marco

Uniek

Alleen bij Secret Escapes

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Brindisi

Brindisi

Route met vertrek vanaf Eindhoven of Charleroi (c) Map created by TravellersPoint

Route met vertrek vanaf Eindhoven (c) Map created by TravellersPoint

Otranto

Olijvenplantage in Puglia

Kelina Charme Hotel, Cellino San Marco

Kelina Charme Hotel, Cellino San Marco

Gallipoli

Gallipoli

Callistos Hotel & Spa, Tricase

Callistos Hotel & Spa, Tricase

Callistos Hotel & Spa, Tricase

Callistos Hotel & Spa, Tricase

Callistos in Callistos Hotel & Spa

Callistos in Callistos Hotel & Spa

Romeins theater in de oude stad van Lecce

Leece

Puglia: grotten en wijnvelden

Het schiereiland Salento ligt in de Italiaanse regio Puglia, de zuidoostelijke hak van de Italiaanse laars. Met je huurauto duik je in een wereld vol rustieke landschappen, historische dorpjes en ruige rotskusten. Ieder dorp heeft hier een eigen dialect, soms met Griekse, soms zelfs met Arabische invloeden. Ook de lokale keuken heeft een eigen karakter: proef bijvoorbeeld in plaats van de alom bekende risotto of pasta eens een bijzondere rustico of calzone.

Tussen de eindeloze wijn- en olijfgaarden liggen talloze stokoude dorpjes – de een nog mooier dan de ander. Tijdens de reis verblijf je in twee van zulke prachtige plaatsjes: Cellino San Marco en Tricase, beide met een antiek centrum, versierd met kerken en pleinen.

De kust is een van de ultieme schoonheden van Salento. Wie langs de Adriatische Zee rijdt, ziet hoe stranden, loodrechte kliffen en mysterieuze grotten elkaar afwisselen. En teruggekeerd in je hotel kun je genieten van heerlijke wijnen of ontspannende wellness. In het Callistos Hotel & Spa kun je omgeven door romantische kaarsen heerlijk ontspannen in het wellnesscentrum.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.