Verken de Algarve met je huurauto vanuit boetiek-hotel

Olhos de Água, Algarve, Portugal: Velamar Boutique Hotel

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Praia da Marinha

Velamar Boutique Hotel

Velamar Boutique Hotel

Velamar Boutique Hotel - Classic standaardkamer met balkon

Faro, Portugal

Algarve

Vilamoura

Velamar Boutique Hotel

Velamar Boutique Hotel

Velamar Boutique Hotel - Classic standaardkamer met balkon

Albufeira, Algarve

Vilamoura haven

Albufeira, Algarve

Atlantische baaien en dorpen

In het uiterste zuiden van Portugal, uitgestrekt langs de Atlantische Oceaan, ligt de Algarve. Deze regio vol oude steden en beroemde stranden loopt van de zuidwestelijke vuurtoren helemaal door tot de Spaanse grens. Je verblijft exact halverwege de kuststrook en hebt daarmee de perfecte uitvalsbasis voor een autorit langs de adembenemende hoogtepunten van de Algarve.

Het kenmerkendst zijn waarschijnlijk de loodrechte kliffen en torenhoge zandsteenrotsen in zee. Stap in de auto en rijd in enkele minuten naar spectaculaire stranden als Praia da Marinha en Praia da Falesia. Zin in cultuur? In Faro en Lagos ga je op in mediterraan ogende steden met traditionele buurten vol winkeltjes en cafés.

Op 5 kilometer van Albufeira en niet ver van het strand ligt Velamar Boutique Hotel. Dit mooie hotel is pas gerenoveerd en heeft een interieur vol mariene kleuren en modern design. Tel daar een groene binnenplaats met zwembad bij op, en je hebt de perfecte ingrediënten voor een uitvalsbasis vol rust en inspiratie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.