Fly & Drive langs traditionele agriturismo's op Sicilië

Sicilië, Italië: Syracuse – Villaseta – Gangi – Linguaglossa

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Cefalù

Route van de reis vanaf Amsterdam / Eindhoven ( (c) map created by Travellerspoint)

Agriturismo La Perciata

Agriturismo La Perciata

Agriturismo La Perciata

Cefalù

Siracusa

Agrigento

Agriturismo Passo dei Briganti,

Agriturismo Passo dei Briganti,

Agriturismo Passo dei Briganti,

Agriturismo Passo dei Briganti,

Casale Villa Raino

Casale Villa Raino

Casale Villa Raino

Casale Villa Raino

Scala dei turchi

Agriturismo Arrigo

Agriturismo Arrigo

Agriturismo Arrigo

Etna

Etna

Het magische vulkaaneiland

Het eiland Sicilië is een van de meest traditionele stukjes Italië. Hier leven families al generaties lang in hetzelfde plaatsje, waar recepten zo oud zijn als de historische tijd waaruit het kerkje in het dorpshart stamt. Tijdens deze fly & drive passeer je dan ook de mooiste rurale gebieden, lekkerste gerechten en een schat aan cultuur.

Al meteen wanneer je met je huurauto over de Siciliaanse wegen naar Syracuse rijdt, zie je in de verte de vulkaan de Etna opdoemen. Na 3000 jaar geschiedenis in de historische parel Syracuse beleef je nog meer geschiedenis in de Tempelvallei bij Agrigento. Deze vallei staat vol tempels uit de Griekse tijd. Even later komen sprookjes tot leven in het bergdorp Gangi, waar de tijd al eeuwenlang stil lijkt te staan. En ten slotte mag je dan eindelijk toegeven aan de aantrekkingskracht van de Etna. Het laatste plaatsje, Linguaglossa, ligt namelijk in het Parco dell' Etna, op 550 meter hoogte op de vulkaan.

Tijdens deze adembenemende Zuid-Italiaanse roadtrip verblijf je in traditionele boerderijen die hun oude karakter bewaard hebben, vol romantiek, producten van het eigen platteland en rijke geschiedenis.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.