Fly & Drive langs de schitterende landhuizen van Puglia

Italië: Conversano, Brindisi, Sannicola, Otranto, Ostuni

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Masseria Panareo, Otranto

Polignano a Mare

Conversano

Corte Altavilla, Conversano

Corte Altavilla, Conversano

Conversano

Brindisi

Masseria Baroni Nuovi, Brindisi

Masseria Baroni Nuovi, Brindisi

Masseria Baroni Nuovi, Brindisi

Brindisi

Lecce

Gallipoli

Casale Donna Rosa, Sannicola

Casale Donna Rosa, Sannicola

Casale Donna Rosa, Sannicola

Gallipoli

Puglia

Otranto

Masseria Panareo, Otranto

Masseria Panareo, Otranto

Monopoli

Masseria Valente, Ostuni

Santa Cesarea Terme

Masseria Valente, Ostuni

Masseria Valente, Ostuni

Masseria Valente, Ostuni

Polignano a Mare

Gallipoli

Genieten in de hak van Italië

Het is net alsof je een schilderij instapt, een surrealistisch schilderij welteverstaan. Huisjes met vreemde puntdaken worden overwoekerd door de meest kleurrijke klimop, terwijl iets verderop het water van Adriatische Zee bijna onwerkelijke kleuren aanneemt. Puglia bevat het beste van Italië en dat allemaal op acceptabele reisafstand. Laat je verrassen door de luxe masseria's en schitterende landhuizen.

In Conversano wordt je bedwelmd door een gevoel van romantiek als je in de schemering over de lichtjes van de stad uitkijkt. In Brindisi kun je flaneren op de boulevard of op het strand, maar ook jezelf verliezen in de kleuren, geuren en smaken van de lokale markt. Met de auto rijd je door het schitterende binnenland en kom je langs historische parels. In Sannicola en Otranto barst het niet alleen van de historie, maar ook van de paradijselijke stranden. Absorbeer de Italiaanse zon en rijd verder naar de witte stad Ostuni. Hier waan je je pas echt in een Italiaans sprookje. Omgeven door witte huisjes brengen duizenden trappen je naar een sfeervol plein vol hoogstaande restaurants op het hoogste punt van de stad. Salute!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.