Glamping Resorts

Kleinblittersdorf, Saarland, Duitsland

Glamping-hut

Glamping-hut

Glamping in het Duitse Saarland

Het gevoel dat je aan het kamperen bent, maar dan met de luxe van zachte bedden en je eigen badkamer? Bij Glamping Resorts Biosphäre Bliesgau ben je hiervoor aan het juiste adres. De moderne houten hutten van het resort staan in het schitterende UNESCO-reservaat van Bliesgau, waardoor je elke ochtend wakker wordt in de natuur. De hutten beschikken over een tweepersoonsbed, een televisie, een badkamer met douche en wc en keukenfaciliteiten zoals een koelkast en een koffiezetapparaat.

Glamping Resorts Biosphäre Bliesgau ligt in het Duitse gebied Saarland, op een steenworp afstand van de grens met Frankrijk. De prachtige omgeving is zeer geschikt voor wandelingen en fietstochten, maar ook om nabijgelegen steden zoals Saarbrücken en Metz te bezoeken.

Goed om te weten

Een derde persoon kan in de kamer verblijven voor €35 per nacht, dit bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Vraag het hotel naar de voorwaarden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.