Gourmet und Boutique Hotel Tanzer

Issengo, Bolzano, Italië

Deluxe kamer

Tweepersoonskamer

Wellness, mooie wijnen, fijne gerechten en een warme ontvangst Baumgartner-style

Als je er echt even helemaal uit wilt, de stress wilt vergeten en helemaal tot jezelf wilt komen terwijl je ook nog wat leuk sociaal contact hebt, dan zul je je al snel thuis voelen in Gourmet und Boutique Hotel Tanzer in Noord-Italië.

Gelegen in een prachtige vallei in de Dolomieten op een steenworp afstand van een authentiek Italiaans dorp, zal de Baumgartner familie je met open armen ontvangen als een waar familielid. Christl en Hans zorgen ervoor dat je verblijf piekfijn geregeld is en ze wijzen je de weg als je op pad wilt in de nabije omgeving. Dochter Melanie begroet je aan de receptie en zoon Hannes verzorgt je met goddelijke gerechten.

Het hotel is gevestigd in een modern pand met een strakke uitstraling. Het wordt omringd door historische gebouwen wat zorgt voor gezelligheid en warmte. Echt imposant zijn de rotsige bergen op de achtergrond die lonken om te worden beproefd, te voet of met ski’s. Een uitdagende tocht met de mountainbike of te paard behoren ook tot de mogelijkheden. Vraag Christl naar de geheime plekjes en leukste activiteiten in de omgeving.

Avonturiers die misschien liever met helmen op en aan touwen hangend de zwaartekracht trotseren of in een raft de rotsen in de snelstromende rivier ontwijken, kunnen in deze regio ook hun hart ophalen. Na afloop kun je dan nog even op stoom komen in de sauna of uitrusten in de ontspanningstuin. Luid de avond in met een uitstekende wijn en een gourmethapje van chef Hannes.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.