Grieks eilandhoppen: de onbekende Cycladen

Athene – Serifos – Syros – Tinos – Athene, Griekenland

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Syros

AtheneParthenon

Route (c) map created by Travellerspoint

Plaka and Acropolis, Athene

The Acropolis Athene, Griekenland

Mikrolimano Marina, Athene

Pythagorion Hotel, Athene

Pythagorion Hotel, Athene

Serifos

Serifos

Dorkas Studios, Serifos

Dorkas Studios, Serifos

Dorkas Studios, Serifos

Dorkas Studios, Serifos

Ermopoli, Syros

Ermoupolis, Syros

Brazzera Hotel, Syros

Brazzera Hotel, Syros

Brazzera Hotel, Syros

Brazzera Hotel, Syros

Panagia Megalochari Evangelistria, Tinos

Tinos

Anthea Boutique Hotel, Tinos

Anthea Boutique Hotel, Tinos

Anthea Boutique Hotel, Tinos

Tijdreizen op de Cycladen

Wanneer je in Athene aankomt, krijg je direct de eerste indrukken van de Griekse cultuur. Op straat komen de geuren van verse gyros uit de lokale tavernes en in de verte doemt de Akropolis op. Toch staat dit alles in schril contrast met de eilandpracht die je te wachten staat. Tijdens deze rondreis ontdek je drie vrij onbekende Cycladen: Serifos, Syros en Tinos.

Serifos heeft een kalme mediterrane sfeer. Op een berg in het verrassend groene landschap ligt de witte hoofdstad Chora. Ook de hoofdstad van Syros, Ermoupolis, is verbluffend. Dit was 150 jaar geleden de place-to-be voor de welgestelde Grieken. Niet vreemd, gezien de prachtige stranden en baaien van Syros! Tinos is het eiland van de kunstenaars. Midden tussen de unieke landschappen ligt het dorpje Pyrgos, waar de artistieke cultuur het beste tot uiting komt. Tijdens deze eilandreis vaar je met de ferry tussen Athene en de drie eilanden. Van en naar de luchthaven van Athene is een privétransfer georganiseerd. Je overnacht in vier traditionele, kalme hotels.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.