Het indrukwekkende IJsland van Game of Thrones

Hafnarfjördur, IJsland: Norðurey Hotel Reykjavik Road

Uniek

Alleen bij Secret Escapes

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Kirkjufell

Thingvellir National Park

Arnarstapi kliffen, Snæfellsnes schiereiland

Reykjavik

Blue Lagoon

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Gullfoss waterval

Uitzicht bij Kirkjufell

Dolfijnen

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Strokkur geiser

Blue Lagoon

Gatklettur, Arnarstapi, Snæfellsnes schiereiland

Gullfoss waterval

Hallgrimskirkja, Reykjavik

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Nordurey Hotel Reykjavik Road

Reykjavik

Snaefellsnes schiereiland

Strokkur geiser

Thingvellir National Park

Waterval bij Kirkjufell berg

Walvis spotten

Land van vuur & ijs: ervaar de wereld van Westeros

IJsland maakte het debuut in "Game of Thrones" pas in seizoen twee, maar sindsdien is het een favoriet op de show geworden. Na een bezoek aan de waterval van Gullfoss wisten de producenten van de show dat het gevarieerde landschap van IJsland de perfecte achtergrond zou zijn voor de meest dramatische scènes van de show, zoals het gevecht om Arya Stark.

We bezoeken ook de Bloody Gate, de smalle doorgang naar de Eyrie, ingenomen door Lord Baelish (Little Finger) en Sansa Stark. De scènes bij de Bloody Gate werden gefilmd in Þingvellir National Park, een UNESCO-werelderfgoed locatie waar het eeuwenoude IJslandse parlement, de Althing, werd gevestigd.


Ook degenen die de serie nog nooit hebben gezien, zullen kunnen genieten van het adembenemende landschap tijdens deze reis. Boek je de reis inclusief extra excursies? Ontdek dan de Blue Lagoon, geniet van de Whale Watching boottrip en van de excursie naar de indrukwekkende Snaefellnes Peninsula!

Je ontdekt dit land vanuit het comfortable Norðurey Hotel Reykjavik Road, op maar 15 minuten afstand rijden van het centrum van Reykjavik. Je zit tevens op een steenworp afstand van de kleurvolle havenstad Hafnarfjörður, welk al sinds de 14e eeuw wordt gebruikt als een belangrijk handelsknooppunt. Ontdek hier vulkanische stenen, kleine grotten en neem een kijkje bij het Hafnarborg Arts Centre en Hafnarfjörður Museum.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.