Historie, cultuur & natuurgebieden in Porto & Douro

Portugal: Porto & Douro

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Douro rivier

Porto

Porto

Porto

Hotel Black Tulip, Porto

Hotel Black Tulip, Porto

Hotel Black Tulip, Porto

Porto

Porto

Douro vallei

Hotel Douro Scala, Douro vallei

Hotel Douro Scala, Douro vallei

Douro vallei

Hotel Douro Scala, Douro vallei

Hotel Douro Scala, Douro vallei

Douro vallei

Porto

Porto

De rijke cultuur van Portugal

Geniet van een bijzondere reis door Noord-Portugal! Verken Porto en het gebied rondom de mooie Douro Vallei.

De eerste bestemming is de bruisende stad Porto waar je de wortels van de Portugese geschiedenis vindt in prachtige architectuur. Het oude stadscentrum werd door de Unesco reeds in 1996 uitgeroepen tot "werelderfgoed".Waar de rivier de Douro uitmondt in de Atlantische oceaan ligt Portugals tweede stad Porto, de hoofdstad van het Noorden. Het centrum van deze stad is gebouwd tegen de granieten oevers van de rivier en door middel van bruggen verbonden met de Villa Nova Gaia waar veel prachtige porthuizen te zien zijn. Bezoek vooral ook de oude stadswijk Ribeira met een wirwar van straatjes gevuld met winkels en restaurants.

Hotel Douro Scala Hotel is omringd door wijngaarden en het Cidadelhe gebergte. Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk ontspannen in de spa met binnenbad of in de hot tub. Start je de dag graag actief? Dan heeft dit hotel een fitnessruimte beschikbaar. Vanuit het hotel is er een prachtige wandelroute naar de rivier de Douro. Met de huurauto heb je alle vrijheid om de schitterende Douro vallei in het noorden van Portugal te verkennen. Hier ontdek je de ongerepte natuur van het land en zie je wijngaarden en amandelbomen. Stop bij een van de vele wijngaarden en proef de portwijn.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.