Historie op cultureel Rhodos

Lindos, Rhodos, Griekenland: Lindos Comfy Suites

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

De Akropolis van Lindos

De kerk van Saint Nectarios, Rhodos

Lindos Comfy Suites, Rhodos

Lindos Comfy Suites, Rhodos

Lindos, Rhodos

Lindos Comfy Suites, Rhodos

Lindos Comfy Suites, Rhodos

Lindos Comfy Suites, Rhodos

De Akropolis van Lindos

Haven van Rhodos

De oude stad van Rhodos

Tsambika Beach, Rhodos

Rhodos: mediterrane schatkist

Welkom op de historische parel van de Dodekanesos: Rhodos. De gelijknamige hoofdstad zit vol geplaveide, antieke straatjes met levendige tavernes. In Rhodos-stad wandel je langs de haven, bezoek je de Akropolis en beklim je de middeleeuwse stadsmuren. Maar het mooiste eilandstadje is misschien wel Lindos. Hagelwitte huisjes liggen schilderachtig rond een hoge Akropolis, uitkijkend over de azuurblauwe zee.

Dit betoverende Lindos is je uitvalsbasis tijdens deze reis. Nadat je op de luchthaven geland bent, begeef je je afhankelijk van het gekozen pakket, met een huurauto of inbegrepen transfer naar de 3500 jaar oude plaats. Rondom liggen enkele van de mooiste stranden van Rhodos, zoals Agios Pavlos en Pefki. Rijd je het binnenland in, dan vind je tal van idyllische kloosters, maar ook panoramische bergtoppen en warmte bronnen. Rhodos is een mediterrane schatkist vol verborgen geheimen!

Comfy Suites Lindos kijkt schitterend uit op de Akropolis en de witte bouwpracht. Geheel in die stijl is ook het hotel zelf wit gekleurd. Met een romantische ligging tussen de kalkstenen rotsen vergaap je je aan het eind van de dag aan rode avondluchten en een romantisch verlichte burchtheuvel.

Goed om te weten

Deze reis kun je boeken met een eigen huurauto voor de gehele reisduur of met privé transfers van en naar het vliegveld. Let er wel op dat je bij de transfers nog 450 meter naar het hotel moet lopen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.