Hotel Aazaert

Blankenberge, West-Vlaanderen, België

Hotel Aazaert

Comfort kamer

Comfort kamer

Tophotel en wellness-sensaties in Blankenberge

Met een kop heerlijke koffie en een goed boek wegdromen op het dakterras, eindeloos genieten van sauna's en massages of met de wind in de haren de woeste pier van Blankenberge oprennen – in Aazaert Hotel laten zowel de hotelfaciliteiten als de locatie niets te wensen over. Het sfeervolle hotel is klassiek en elegant ingericht en straalt daarmee een gevoel van vertrouwdheid uit. Met een luxe wellnessresort en een toprestaurant is Hotel Aazaert dan ook de uitgelezen plek om even volledig aan de drukte van het dagelijks leven te ontsnappen.

Stap het hotel uit en wandel in een paar minuten naar het strand, omgeven door een gezellige boulevard, de indrukwekkende pier en de vuurtoren van Blankenberge. Bezoek het fabelachtige vissershuisje van Majutte, de jachthaven en het gezellige stadscentrum en keer terug naar het hotel voor een diner in het hotelrestaurant of een drankje op het sfeervolle terras.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.