Hôtel Barriere Le Gray d'Albion

Cannes, Côte d'Azur, Frankrijk

Privé-strand

Superior Garden View kamer met terras

Luxe verblijf in hartje Cannes

Een van de indrukwekkendste trekpleisters aan de Franse Côte d'Azur is zonder twijfel Cannes, de zonnige stad waar cultuur, mode en design elkaar treffen. Precies tussen het strand en de twee belangrijkste winkelstraten van Cannes ligt Le Gray d'Albion Cannes. Dit hotel heeft behalve de luxe en stijlvolle, warme uitstraling waar de stad zo bekend om staat nog een ander bijzonderder pluspunt: een privéstrand. Wandel direct vanuit het hotel het witte zand op en ervaar de exclusiviteit van een eigen strand, zonder ook maar een moment gestoord te worden.

Dat Le Gray d'Albion perfect het vibrerende Cannes reflecteert, blijkt onder andere uit de twee luxe, eigentijdse restaurants die zowel casual als hip zijn, en de klassieke cocktailbar vol ornamenten en designmeubilair. Die koele cocktail of verse snack is precies goed getimed, zo na het zwemmen op een zonnige middag. En 's avonds is een exclusief diner onder de heldere sterrenhemel natuurlijk het toppunt van romantiek. Kies daarna de ideale avondbesteding. Wordt het een bezoekje aan het casino of toch een van die levendige bars of clubs die de stad rijk is?

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.