Hotel Brady

Parijs, Frankrijk

Deluxe kamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Superior Kamer

Superior Kamer

Bonjour! Boetiekhotel in Parijs in het 10e arrondissement

Parijs roept! Met het comfortabele Hotel Brady als uitvalsbasis ligt de stad aan je voeten. Het sfeervolle driesterrenhotel biedt onderdak aan ruime, lichte kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Na een goede nachtrust word je wakker met uitzicht over daken van Parijs en kun je de dag goed beginnen met een rondje langs het uitgebreid ontbijtbuffet.

Hotel Brady is uitstekend gelegen in het 10de arrondissement, in een typisch Parijs’ decor. Het hotel ligt op slechts enkele metrohaltes van de charmante wijk Le Marais, maar ook hoogtepunten als het Louvre en winkelstraat Rue de Rivoli zijn binnen mum van tijd te bereiken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.