Hotel Brull

Mechelen, Zuid-Limburg, Nederland

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Oude boerderij in Zuid-Limburg

Het charmante Hotel Brull is gevestigd in een oude carréboerderij en ademt sfeer en comfort. Vanuit de serre geniet je van een schitterend uitzicht over de weilanden en heuvels van het Zuid-Limburgse Geuldal. Het Geuldal staat bekend als één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Je wandelt of fietst er langs beekjes, door eiken- en beukenbossen en door appelboomgaarden. Je maakt er kennis met een unieke flora en fauna; van het zinkviooltje tot de hazelmuis en van de steenuil tot de vroedmeesterpad: met een beetje geluk kom je ze tegen.

Zuid-Limburg is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van stukjes Nederland, België en Duitsland. Zo reis je vanuit Hotel Brull naar het oergezellige Maastricht (ruim 30 minuten met de auto, ruim 60 minuten met de fiets), naar het historische Aken (ruim 20 minuten met de auto, ruim 40 minuten met de fiets) en naar het drielandenpunt in Vaals (ruim 10 minuten met de auto, ruim 20 minuten met de fiets).

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.