Hotel Ellington

Nice, Côte d’Azur, Frankrijk

Hôtel Ellington Nice

Hôtel Ellington Nice

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Nice

Nice

Monaco

Saint-Paul-de-Vence

In stijl ontspannen in Nice

Nice staat bekend als een van de meest veelzijdige steden van de Côte D’Azur. In deze glamoureuze stad huist - vlak bij de elegante Promenade des Anglais - een viersterrenhotel met een jazzy tintje. In het terracotta-pand van Hotel Ellington is de inrichting geïnspireerd op jazzlegende Duke Ellington. Je ontbijt er met een typisch Amerikaans ontbijtbuffet en drinkt er op intieme jazzklanken een cocktail in de Duke Bar & Lounge. Leren leunstoelen, kroonluchters en een grote open haard ademen de mysterieuze sfeer van de eerste helft van de vorige eeuw. Ook in de kamers is deze charmante stijl doorgevoerd. Natuurlijk is het hotel van alle gemakken voorzien en staat niets een comfortabel verblijf in Nice in de weg.

In tien minuten loop je naar het indrukwekkende Place Massena, naar het brede strand en naar het historische centrum van Nice. De kenmerkende fin-de-siècle sfeer van de binnenstad wordt aangevuld met moderne winkels en uitgaansgelegenheden. Zowel wat betreft historische als moderne cultuur staat Nice zijn mannetje. Bezoek bijvoorbeeld Musée Matisse of Musée National Marc Chagall. Het zuiden van Frankrijk staat natuurlijk vooral bekend om de verfijnde culinaire hoogstandjes die ook in Nice worden geserveerd.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.