Hotel Excelsior

Venetië, Italië

Classic kamer

Grand Deluxe kamer

Grand Deluxe kamer

Venetië

Grand Deluxe kamer

Grand Deluxe kamer

Grandioos 5*-hotel in Venetië

In het vijfsterrenhotel dat wereldberoemd is geworden door een scène in “Once upon a time in America”, waarin Robert de Niro de onvergetelijke tekst sprak "You said you wanted a place by the ocean, so I had it open, it's closed for the season", kun je jezelf laten onderdompelen in de grandeur en luxe waar de sterren van het witte doek je zijn voorgegaan. Het Excelsior Hotel aan het Lido van Venetië stamt uit 1908, maar heeft door de jaren heen niets aan haar charme en verfijning verloren. Het resort is een meesterwerk van Venetiaanse architectuur en doet denken aan een paleis uit de Renaissance, het decor overweldigend mooi in Moorse stijl, de balzaalachtige ruimten met uitzicht op zee verfraaid met rijke stoffering en kristallen kroonluchters.

Het hotel ligt direct aan het strand van het Lido, dat met meer dan 11 kilometer aan goudpoederig zand en het azuurblauw water van de Adriatische Zee een paradijselijke oase van rust is, weg van de stadse drukte van Venetië. Mocht je behoefte hebben aan meer vertier, dan bevindt het casino van het Lido zich op enkele minuten van het hotel. Daarnaast kun je met de shuttle-service van het hotel binnen 20 minuten op het San Marcoplein in hartje Venetië staan, vanwaar je deze historische stad met haar wereldberoemde grachten en gondels op je gemak kunt verkennen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.