Hotel ibis De Panne

De Panne, West-Vlaanderen, België

Tweepersoonskamer

Uitwaaien aan de Belgische kust bij de Panne

Zin om je batterij op te laden, en even helemaal niets te hoeven? Dan is een vakantie aan de vriendelijke Belgische kust een uitstekend idee. Wat dacht je van een vers visje aan de boulevard van Oostende, ooit de woonplaats van soulzanger Marvin Gaye, of een middag luieren in een rieten strandstoel in de pittoreske badplaats De Haan? Je perfecte standplaats is het gloednieuwe Hotel Ibis de Panne. Vanaf het hotel loop je zo naar het strand, en naar de gezellige cafés en winkeltjes langs de boulevard. De duinen zijn een geliefde plek voor vogelaars, en je vindt hier ook verschillende monumenten die herinneren aan het strijdtoneel in de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

Ibis De Panne is een nieuw, fris hotel, dat een ideale uitvalsbasis vormt voor het verpozen aan zee, het maken van prachtige wandelingen door ongerepte natuur of het verkennen van de bourgondische, historische en culturele Westhoek. Na een dag vol indrukken neem je bijvoorbeeld een heerlijk biertje en een snack in de bar van het hotel, die 24 uur per dag open is. Het personeel is vriendelijk, de kamers schoon en het ontbijt - in buffetvorm - uitstekend. Je kan in het hele hotel gratis gebruik maken van draadloos internet.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.