Hotel Kleber Post

Bad Saulgau, Baden-Württemberg, Duitsland

Superior kamer

Superior kamer

Sigmaringen

Thermale baden en culinair genot in Zuid-Duitsland

Tussen de glooiende heuvels van de Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg ligt het kuuroord Bad Saulgau. Een pittoresk stadje dat bekend staat om zijn eeuwenoude thermale waterbronnen. Het elegante viersterrenhotel Kleber Post is de ideale locatie om ook vandaag de dag nog de helende werking van het water te ervaren. De accommodatie ligt in het centrum, op steenworp afstand van het Sonnenhof Therme.

Maar ook natuurliefhebbers kunnen in het Zuid-Duitse landschap hun hart ophalen. Na een uitgebreid ontbijt nodigt de omgeving uit tot wandelen, of nog spannender: het maken van een luchtballonvaart. Met 260 kilometer aan bewegwijzerde fietspaden hoef je je hier niet te vervelen. Thuiskomen in Hotel Kleber Post is eenvoudigweg hemels. De comfortabele gastenkamers zijn een oase van rust. Totale ontspanning vind je in de spa op het dak van het hotel, of in de sfeervolle lounge. In het restaurant is het elke avond culinair genieten van de internationale gerechten en regionale specialiteiten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.