Hotel Le Roosevelt

Lyon, Frankrijk

Superior kamer

Lyon

Le Roosevelt Hotel

Le Roosevelt Hotel

Le Roosevelt Hotel

Bar van het hotel

Ontbijtruimte

Ontbijt in het hotel

Superior kamer

Superior kamer

Badkamer

Lyon

Lyon

Lyon

Lyon

Lyon

Luxe verblijf in het historische centrum van culinair en cultureel Lyon, incl. ontbijt en verrassingsgeschenk op de kamer

Lyon, daar waar de zon begint te schijnen! De poort naar het zuiden staat bol van cultuur, schilderachtige wijken en mooie natuur. De stad is tegen de heuvels rond de Rhône en Saône geplakt en is een lust voor het oog. Als tweede lichtstad van Europa kijk je hier bij schemering je ogen uit met magisch verlichte gebouwen, fonteinen en bruggen.

Aan een rustige straat in het hart van het 6e arrondissement ligt het charmante hotel Le Roosevelt. De warme uitstraling van de stijlvolle kamers is een perfecte weerspiegeling van de stad zelf. Geniet van een uitgebreid Frans ontbijt met verse croissants en baguettes en ga vervolgens te voet op verkenning.

Flaneer door de mooie winkelstraten met leuke speciaalzaakjes en over schitterende pleinen, met onweerstaanbare terrassen om tussendoor even uit te rusten. Kijk goed om je heen in de wijken Vieux Lyon en Prequ’ile en ervaar waarom deze op de Werelderfgoedlijst staan. Ook als het om culinaire zaken gaat, ben je in Lyon aan het juiste adres. Niet alleen omdat de beroemde kok Paul Bocuse hier woont en werkt, maar ook vanwege het hoge aantal sterrenrestaurants en de befaamde bistro’s.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.