Hôtel Prince de Conti

Parijs, Frankrijk

Parijs

Hôtel Prince de Conti

Hôtel Prince de Conti

Hôtel Prince de Conti

Lounge

Lounge

Ontbijtruimte

Ontbijt

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Design suite

Design suite

Design suite

Design suite

Design suite

Panthéon, Parijs

Seine

Jardin des Plantes, Parijs

Parijs

Parijs

Ontdek Parijs vanuit een boetiekhotel op een steenworp afstand van de Seine, de Notre-Dame en het Louvre, incl. ontbijt, vroege check-in, fles wijn & een optionele cruise over de Seine

Schilderachtig en Parijs: in de loop van de (kunst)historie haast synoniem geworden. Ze vormen niet voor niets de pijlers van dit kleine, charmante boutique hotel in het hartje van de lichtstad. Wie eenmaal in Hôtel Prince de Conti zijn intrek heeft genomen, wil de Franse hoofdstad nooit meer verlaten. Hoe zalig is het om de straat uit te lopen en direct aan de oevers van de Seine te staan? Of om binnen 10 minuten na het ontbijt al met je neus voor de Notre Dame of het Louvre te staan?

Met een verblijf in het Prince de Conti is al deze grandeur die Parijs zo onweerstaanbaar maakt meer dan ooit binnen handbereik. Maar ook binnen de hotelmuren is het uitermate goed vertoeven. Het hotel staat bekend om zijn service, kleur en sfeer en om zijn geprezen haarvuurbar. De hotelkamers zijn zo fraai en kleurrijk ontworpen dat je je in dit charmante hotel even in een andere wereld kunt wanen. Hier in Saint Germain des Prés, aan de linkeroever van de Seine komt intellectueel en literair Parijs van oudsher samen. Het is het verslavende Parijs dat we kennen uit oude boeken, films en dromen. Wees dan ook op je hoede: voor je het weet, wil je hier nooit meer weg.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.