Hotel Verviers Van der Valk

Verviers, Ardennen, België

Comfort kamer

Bijzonder hotel in de Ardennen

Hotel Verviers Van der Valk, ondergebracht in een prachtig gerestaureerd voormalig treinstation uit de 19e eeuw, bevindt zich midden in de Belgische Ardennen. De uitbaters van het hotel maakten van hun hotel een “groen hotel” door geothermie (aardwarmte) te gebruiken: een duurzaam en betaalbaar ecologisch alternatief voor traditionele verwarmings- of koelingssystemen. Het hotel is hierdoor warm tijdens de winter en koel tijdens de zomer, zonder overbodige verspilling.

Dankzij de gunstige ligging van het hotel in de Ardennen kun je heerlijke wandeltochten in de nabije omgeving maken - bijvoorbeeld over de houten wandelpaden door het natuurreservaat Hautes Fagnes/Hoge Venen of de heuvels elders in de Ardennen. Verviers is ook een prima uitvalsbasis voor de stad Malmedy in zijn uitzonderlijke groene vallei, het racecircuit van Spa Francorchamps en zelfs het historische centrum van het Duitse Aken of de romantische stad Maastricht.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.