Hotel Vier Jahreszeiten Berlin Kreuzberg

Berlijn, Duitsland

Berlijn

East Side Gallery

Superior kamer

Superior kamer

Badkamer (voorbeeld)

Oberbaumbrücke

Kreuzberg

Kreuzberg

Hotel Vier Jahreszeiten Berlin City Kreuzberg

Hotel Vier Jahreszeiten Berlin City Kreuzberg

Oberbaumbrücke

Flutgraben

Geniet in bruisend en alternatief Kreuzberg van kunst en cultuur vanuit hotel met dakterras en uitzicht over adembenemend Berlijn, incl. ontbijt, flesje Berliner Luft & late check-uit

Cultuur en winkels, restaurants en uitgaan, business en natuur; Berlijn is zonder twijfel een van de spectaculairste en verrassendste steden van Europa. Van alle wijken klinkt de naam Kreuzberg velen het bekendst in de oren. Niet gek, want in deze multiculturele wijk bevindt zich de Oranienstrasse, Prinzessinnengärten, het Joods Museum en het Görlitzer Park. Niet ver van dit park ligt het viersterrenhotel Vier Jahreszeiten.

Neem de lift naar de bovenste verdieping en geniet in de skybar met een cocktail of een lekker hapje van prachtig uitzicht over de stad. Heb je je vanaf deze hoogte voldoende vergaapt aan de Berlijnse street-art en de televisietoren die hoog boven de stad uittorent? Maak dan gebruik van het efficiënte openbaar vervoer en bereik binnen mum van tijd alle hoogtepunten van de stad. Berlijn kent meer musea dan jaarlijkse regendagen (180 tegen 106) en bestaat bovendien voor 44% uit parken, bossen en meren.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.