Hotel Villa Weltemühle

Dresden, Duitsland

Comfort kamer

Suite

Sfeervol Dresden: riante kamer in een tophotel

Een stadspark aan de rand van imposant Dresden herbergt het luxueuze Hotel Villa Weltemühle. Deze villa kent een prachtig interieur dat nog bewaard is gebleven uit de vroege twintigste eeuw. Ook de kamers - bijzonder riant met minimaal 45 vierkante meter - knipogen naar deze tijden, maar kennen met hun vooral Scandinavische inrichting ook een zeer eigentijdse indruk.

Groot voordeel is ook dat je midden in een stadspark overnacht, maar tegelijkertijd de fascinerende stad Dresden vlakbij voelt. De opnieuw opgebouwde en grandioze binnenstad is groot genoeg om de weg eventjes kwijt te raken en geeft in elke hoek wel een nieuwe bezienswaardigheid prijs. Vergeet in elk geval niet de majestueuze Semperoper en Frauenkirche te bezoeken, twee gebouwen die na de Tweede Wereldoorlog bijna helemaal in puin lagen en sindsdien met veel pijn en moeite in oude staat zijn hersteld. Meerdere steden in Europa doorliepen een dergelijke wedergeboorte, maar met name in Dresden is het gelukt om het daarnaast nieuw leven in te blazen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.