Kapellerput Hotel

Heeze, Noord-Brabant, Nederland

Comfort kamer

Eindhoven

Spa Sense

Landgoed midden in de Brabantse natuur

Strak wit en zacht groen - die twee kleuren complementeren elkaar in Hotel Kapellerput in Heeze, even ten zuiden van Eindhoven. Het wit vind je terug in de riante bedden en het groen omringt je in de vorm van de uitgestrekte bossen in de omgeving. Het hotel is gelegen op een 25 hectare groot landgoed. Het enige wat je hoort zijn vogeltjes die fluiten en het ruisen van de bladeren. Al met al is het Kapellerput Hotel dus een ideale plek om even tot rust te komen van het alledaagse leven.

Hoewel je midden in de natuur verblijft is Eindhoven, een van de interessantste steden van Nederland, niet ver weg. De grootste stad van Noord-Brabant verandert in rap tempo, vooral met dank aan het oude Philips-complex ten noorden van het centrum, genaamd Strijp-S. Tal van interessante cafés en restaurants zitten hier schouder aan schouder in wat de inwoners ook wel een ‘internationaal dorp’ noemen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.