Landgoed Huize Bergen

Vught, Noord-Brabant, Nederland

Landgoed Huize Bergen

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Landgoed Huize Bergen

Deluxe kamer

Landgoed Huize Bergen

Ontspannen op landgoed Huize Bergen

In 1916 gaf de familie Fentener van Vlissingen - Roosenburg architect Johan Wilhelm Hanrath de opdracht tot de bouw van Landgoed Huize Bergen. Dit resulteerde niet alleen in een statige doch romantische villa, maar ook in de aanleg van een schitterend park van maar liefst 7,5 hectare. In vroegere tijden zag je hier op het vogeleiland exotische flamingo’s op hoge poten door het water waden, nu is het een plek om tot rust te komen in het mooie Brabantse land.

De kamers combineren gemoedelijke huiselijkheid met authentieke details en modern comfort. Recentelijk is een nieuwe hotelvleugel gebouwd. Hier word je elke ochtend wakker met het gekwetter van vogels en een uitzicht op de eeuwenoude bomen. Je wordt ontvangen met typische Brabantse gastvrijheid en in het restaurant is het volop bourgondisch genieten. Binnen een mum van tijd bereik je vanuit de villa de Vughtse Heide en de Loonse en Drunense Duinen. Huize Bergen draagt verantwoord ondernemen een warm hart toe, en een deel van de winst wordt gedeeld met de Joannes Bosco Stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van jongeren onder de 18 jaar in kwetsbare situaties.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.