Landhotel Muhlwaldhof

Naz, Zuid-Tirol, Italië

Appel kamer

Panorama kamer

Alpinehotel in lieflijk Zuid-Tirol

In Landhotel Mühlwaldhof zijn drukte en hectiek onbekende begrippen. Je verblijft op grote hoogte in de frisse lucht van Zuid-Tirol, tussen de appelplantages en het piepkleine, oude dorpje Natz, dat omgeven wordt door glooiende heuvels en magische bergen. Fluitende vogels, de geur van gras en water... zelfs de wandeling naar de kruidenier in het dorpje is een natuurervaring op zich.

In hotel Mühlwaldhof, in de vorm van een halve maan gelegen aan een vallei, draait alles om deze ongerepte omgeving. Zo worden er in het restaurant allerlei regionale producten gebruikt en zijn de grotendeels houten kamers ingericht in Tiroolse stijl. Dus te midden van pittoreske stadjes en betoverende landschappen heb je het terug-naar-de-natuur-gevoel snel te pakken!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.