Le Chat Noir

Parijs, Frankrijk

Top-Feline kamer

Top-Feline kamer

Top-Feline kamer

Top-Feline kamer

Super Feline kamer

Super Feline kamer

Moulin Rouge

Montmartre

Montmartre

Voormalig theater in Montmartre

Parijs is een stad die niemand koud laat. Van het Louvre tot de Jardin du Luxembourg en van Le Notre Dame tot de Eiffeltoren, Parijs bruist van de onvertelde verhalen. Nog altijd is Parijs de stad van de miljoenen dichters, ontelbare romances en natuurlijk Le Moulin Rouge.

Midden in de bekende kunstenaarswijk Montmartre, aan de voet van de heuvel en op loopafstand van de Sarcré-Coeur, ligt het designhotel Le Chat Noir. Geheel in de stijl van het bekende theater en in harmonie met de wijk biedt het hotel haar gasten een origineel verblijf met de passende luxe.

De uitstekende service, het uitgebreide ontbijtbuffet en de ruime, comfortabele kamers hebben samen geleid tot een bekroning met een Certificaat van Uitmuntendheid van TripAdvisor. Aan mensen die beweren dat zwarte katten ongeluk brengen zal Hôtel Le Chat Noir voor eens en voor altijd het tegendeel bewijzen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.