Le Château d’Audrieu

Audrieu, Normandië, Frankrijk

Le Château d'Audrieu

Le Château d'Audrieu

Le Château d'Audrieu

Le Château d'Audrieu

Le Château d'Audrieu

Classic kamer

Classic kamer

Classic kamer

Bayeux

Bayeux

Bayeux

Honfleur

Trouville

Caen

Romantisch 5*-château

Precies tussen Bayeux en Caen ligt het schitterende Château d’Audrieu. Een elegant 18e eeuws kasteel, dat teruggaat tot de 11e eeuw. Het slot ligt op een fraai park van 25 hectare, met diverse stijltuinen en een heerlijk verwarmd zwembad aan de rand van het bos. Dit kasteel is al jaren een gerenommeerd vijfsterrenhotel met gastronomisch restaurant. Het is onderdeel van de prestigieuze Relais et Châteaux Association. De geschiedenis is hier overal tastbaar: alle verblijven in het kasteel zijn liefdevol gerestaureerd, met kleuren en elementen uit de verschillende bouwperiodes. Het is dan ook sinds 1967 een monument. Historie, maar dan gecombineerd met modern comfort.

Audrieu ligt in het hart van de Calvados-streek, maar ook de cider is niet te versmaden, bezoek een stokerij om de werkwijze van dichtbij te zien en neem wat flesjes mee naar huis. Of vergaap je bij de tapijten van Bayeux, voor een middagje winkelen kan je het beste richting Caen. Heel vlakbij zijn de beroemde stranden, waar je de D-Day historie kunt herbeleven. Audrieu zelf is eeuwenoud en gaat als Alderium terug tot de Romeinse tijd, behalve archeologische vindplaatsen is hier ook een mooie Gotische kerk. Na alle leuke uitstapjes staat ’s avonds een tafel klaar in restaurant Le Séran op het kasteel, waar chef Olivier Barbarin lokale heerlijkheden serveert in een prachtige setting: damasten gordijnen en een eetkamer in dramatisch Egyptisch rood. Dompel je onder in historie en luxe en beleef een onvergetelijke tijd in dit Normandische kasteel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.