Marcaneto Hotel

Scario, Salerno, Italië

Classic kamer

Deluxe kamer

Mediterraans genieten

Het Marcaneto Hotel is een modern viersterrenhotel in Scario in de Golf van Policastro, Cilento. Vanaf het terras bij het zwembad en vanaf de kamers met uitzicht op zee, geniet je van het prachtige uitzicht op de Golf en ontspan je door gebruik te maken van de vele faciliteiten van het hotel, zoals het privéstrand.

Het hotel bevindt zich op een panoramische en rustige locatie, omgeven door weelderige mediterrane vegetatie en eeuwenoude olijfbomen. Het ligt daarmee op een strategische locatie voor diegenen die - al onderdompelend door natuur - willen genieten van de zomerrust na een hectische dag gewijd aan de zee.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.