Mercure Blankenberge Station

Blankenberge, West-Vlaanderen, België

Blankenberge

Superior kamer

Blankenberge

Blankenberge

Blankenberge

Overnacht aan de Vlaamse kust

Mercure Blankenberge Station ligt, zoals de naam al doet vermoeden, direct aan het treinstation van Blankenberge, maar ook op wandelafstand van de kustpromenade en het strand. Het hotel heeft een gezellige bar, modern ingerichte kamers en vanaf het dakterras met verwarmd zwembad kun je zelfs Brugge zien.

Het strand is hier dus snel te vinden, fijn in de zomer, maar ook voor een lange wandeling in andere seizoenen. Loop langs de imposante pier, waar je op het einde een taverne vindt die zeker een bezoekje waard is. Ga ‘s avonds dineren in een van de vele gespecialiseerde visrestaurants in Blankenberge. De Oesterput is bijvoorbeeld een echte aanrader.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.