Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Junior suite

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Modern in Dubai

Mövenpick Hotel Jumeirah Lakes Towers is een modern hotel met uitzicht op de skyline van Dubai en de omringende meren. Het luxe hotel is compleet uitgerust met fitness- en wellnessruimte, restaurants en een buitenzwembad. De goede ligging maakt het de ideale uitvalsbasis om kennis te maken met het dynamische Dubai.

Dubai is een hypermoderne stad in de Verenigde Arabische Emiraten, met mooie stranden, bizarre architectuur, fantastische winkelmogelijkheden en een bruisend nachtleven. Van kleurrijke Arabische markten tot moderne winkelcentra en een eindeloze woestijn, in Dubai is voor ieder wat wils. Een bijzondere combinatie van traditionele cultuur en het ultramoderne maken een vakantie in deze stad een unieke belevenis.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.