Nu of nooit: Ontdek Sicilië vanuit historisch Taormina

Sicilië, Italië: Diamond Resort Naxos Taormina

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

72 uur met extra korting: Bewonder Sicilië

Al tijdens het Romeinse Rijk was Taormina een trekpleister op Sicilië. En dat is het nog steeds. Taormina is een chique bestemming die alles heeft. Onderin liggen fijne stranden aan de helderblauwe zee. Maar met de kabelbaan bereik je het echte spektakel. Een betoverend mooi, hoog gelegen en goed bewaard historisch centrum. Met luxe winkels in mooie panden, gezellige pleintjes en natuurlijk uitmuntend Italiaans eten en wijnen. Indien je kiest voor een aanbieding met huurauto kun je de omgeving ook nog eens ontdekken. Wat dacht je van een wandeling op de Etna-vulkaan of een dagtripje naar Siracusa, dat als volledige stad op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat.

Je overnacht in de klassieke luxe van het Diamond Naxos Taormina hotel, dat een uitstekend restaurant heeft. De chef-kok is een dessert-specialist. In het uitgebreide wellnesscentrum van het hotel kun je in de hammam, Finse sauna of met een massage bijkomen van alle desserts.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat er op 15 augustus een verplicht gala-diner plaatsvindt in het hotel. Deze kost €75 per persoon en kan in het hotel worden betaald.

Perfect voor
Vluchten Gastronomie Ontspanning Landschap Bezienswaardigheden

Highlights

  • Bezoek het Teatro Antico, het oude theater, met een uitzicht op de Etna en de zee
  • Eet geweldige visgerechten bij Osteria Rosso di Vino, aan een knus pleintje
  • Bewonder het beschermde natuurschoon van Isola Bella, vlak voor de kust van Taormina

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.