Vertoef in paradijselijk Sicilië in 4* hotel

Gioiosa Marea, Sicilië, Italië: Hotel Avalon Sikani

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Hotel Avalon Sikani

Catania en Etna

Hotel Avalon Sikani

Hotel Avalon Sikani

Hotel Avalon Sikani

Catania

Hotel Avalon Sikani

Hotel Avalon Sikani

Hotel Avalon Sikani

Standaardkamer

Hotel Avalon Sikani

Hotel Avalon Sikani

Hotel Avalon Sikani

Hotel Avalon Sikani

Markt

Messina Haven

Milazzo

Etna

Kathedraal van Palermo

Palermo

Piazza del Duomo en Santa Agatha Kathedraal in Catania

Vertroetel jezelf in het wonderlijke noorden van Sicilië

De zon komt voorzichtig om de hoek kijken en hult de zee in een oranje deken. Jij rekt je uit op je balkon en maakt je langzaam klaar voor de dag. Na wat vers fruit en een sterke cappuccino stap je in de auto, klaar voor weer een dag vol verrassingen. In Sicilië wordt je dag gevuld met onvergetelijke stranden, pittoreske dorpjes, een azuurblauwe zee, een surrealistisch maanlandschap, steile rotsen en historische pleinen met spelende kinderen.


In Avalon Sikani Resort wordt je zo in de watten gelegd dat je eigenlijk in je hotel wilt blijven, Maar het ongelofelijk mooie Sicilië smeekt erom om gezien te worden. En het is zeker geen straf om via de machtige Etna naar het historische Catania te rijden. Of om van het romantische Cefalu over een waanzinnige kustweg weer terug naar Gioiosa Marea te rijden. Geef je onderweg ook over aan de verleiding van de Siciliaanse keuken!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.