Op zonvakantie naar onze Secret Surprise verrassingslocatie

Griekenland, Malta, Spanje of Portugal

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Aanbetaling nu Aanbetaling nu

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Kreta

Senglea, Malta

Sissi, Kreta

Chersonissos, Kreta

Agios Nikolaos meer, Kreta

Heraklion, Kreta

Corfu, Griekenland

Corfu, Griekenland

Corfu, Griekenland

Corfu, Griekenland

Malta

San Gwann, Malta

Gouden strand, Malta

St. Julians, Malta

Palma de Mallorca

Mallorca

Palma de Mallorca

Palma kathedraal, Mallorca

Tossa de Mar, Costa Brava

Lloret de Mar, Costa Brava

Costa Brava

Lloret de Mar, Costa Brava

Puerto Banus, Marbella, Costa del Sol

Puerto Banus, Marbella, Costa del Sol

Marbella, Costa del Sol

Costa del Sol

Albufeira, Algarve

Praia da Marinha, Algarve

Monchique, Algarve

Tavira, Algarve

Albufeira, Algarve

Laat je verrassen en geniet tijdens deze Secret Surprise vakantie van strand en mediterrane cultuur

Met zoveel steden, stranden en kleurrijke culturen aan de Middellandse Zee kom je al gauw voor een dilemma te staan. Wanneer je deze Secret Surprise Deal boekt, bepaalt het toeval waar jouw vlucht heengaat. Bij elke reisoptie horen een dagelijks ontbijt, een viersterrenhotel en een huurauto. Het is ook mogelijk om voor de optie inclusief diner te gaan!

Zorgeloos mediterraan leven ligt in het verschiet! Maar waar? Proef frisse tzatziki en Griekse wijn in de traditionele tavernes op Kreta of Corfu. Wandel aan de Costa Brava in korte broek over bruisende boulevards of de stranden van idyllische kustplaatsjes. Het schilderachtige eilandstaatje Malta barst van de historie, terwijl Mallorca geliefd is vanwege z'n avontuurlijke wandelroutes door de groene bergen. De laatste twee opties zijn het Zuid-Spaanse cultuurparadijs Costa del Sol en de rood zandstenen kliffen van de Portugese Algarve. Wat heeft Vrouwe Fortuna voor jou in petto?

Goed om te weten
Je verblijft in een 4*-hotel op één van de volgende bestemmingen: Kreta (Griekenland), Corfu (Griekenland), Malta, Mallorca (Spanje), Costa Brava (Spanje), Costa del Sol (Spanje) of de Algarve (Portugal).

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.