Park Inn by Radisson Leuven

Leuven, België

Leuven

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Leuven

Leuven

Leuven

Park Inn by Radisson Leuven

Leuven

Leuven

Leuven

Leuven: vol eeuwenoude cultuur

Ontdek de eeuwenoude en bijzondere cultuur van Leuven vanuit het Park Inn by Radisson Leuven. De kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een flatscreentelevisie en een ruime badkamer met inloopdouche. Begin de dag goed met het uitgebreide ontbijtbuffet en geniet vervolgens van heerlijke gerechten in de RBG Bar & Grill van het hotel. Sportfanaten kunnen zich volledig uitleven in de fitnessruimte.

Het hotel ligt naast het Centraal Station van Leuven en op loopafstand van de Sint-Pieterskerk in het oude centrum. Ontdek deze gezellige stad met prachtige gebouwen, leuke winkelstraten en volle cafés. Een bezoek aan de Grote Markt is een must – maar bewonder ook andere geweldige bezienswaardigheden zoals het stadhuis, de Lakenhal uit de 13e eeuw, de katholieke universiteit van Leuven en het standbeeld van de fontein van de wijsheid. Bovendien is Leuven de thuisbasis van Stella Artois, ’s werelds grootste brouwerij, met een speciaal museum over bierbrouwen in het stadscentrum.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.