Pers

Verken Europa voor minder dan €150!

Korte reizen binnen Europa worden steeds populairder, vooral citytrips naar populaire steden. Daarom selecteerde TravelBird 6 budgetvriendelijke citytrips om de zomer voordelig af te sluiten.

1) Romantisch in Parijs
Je verblijft er 2 nachten in een Superior Room of Executive Room van een viersterrenhotel met elke ochtend een ontbijtbuffet, voor 109 euro per persoon.
parijs
2) Ontdek Stockholm
Voor een verblijf van 3 dagen betaal je amper 149 euro per persoon, inclusief ontbijt en vlucht vanuit Charleroi.
stockholm
3) Amsterdam vanaf het water
Een korte uitstap van 2 dagen naar Amsterdam bedraagt 79 euro per persoon. Hierbij zijn ontbijt, een rondvaart en entreekaartje voor het casino inbegrepen.
amsterdam
4) Ontspan in Budapest
Zalig relaxen in Budapest kan vanaf 119 euro per persoon voor een verblijf van 3 dagen, inclusief vlucht vanuit Charleroi, een drankje, toegang tot de Szechenyibaden en iedere ochtend ontbijt.
boedapest
5) Verken Barcelona
Een verblijf van 3 dagen in een viersterrenhotel in Barcelona kan al vanaf 149 euro per persoon, inclusief vlucht vanuit Zaventem, toegangskaarten voor Park Grüell en een welkomstdrankje bij aankomst in het hotel.
barcelona
6) Geniet in historisch Berlijn
Je verblijft 3 dagen in een viersterrenhotel vanaf 69 euro per persoon met elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet en toegang tot de expositie ‘The Story of Berlin’.
berlijn

Over TravelBird

 

TravelBird is een online reisaanbieder met dagelijks 6 inspirerende deals en een vast aanbod in thematische categorieën. Het bedrijf dankt haar succes aan een simpele formule: klanten verrassen en inspireren met de beste reisaanbiedingen en een gebruiksvriendelijk boekingsproces voorzien. TravelBird werd opgericht in 2010, telt meer dan 700 werknemers en is actief in 17 landen. Elke dag genieten 15.000 reizigers van hun vakantie met TravelBird.

travelbird.be

fr.travelbird.be