Pers

Na water, nu ook Belgische toeristen op Mars

TravelBird biedt exclusieve reis aan naar Mars

Amsterdam 29 september 2015 – Een kleine stap voor TravelBird, een grote stap voor de mensheid! Weet je niet goed waar je volgende vakantie zal zijn? Verken je graag nieuwe plaatsen en laat je je graag inspireren? Dan heeft online reisaanbieder TravelBird misschien het antwoord voor jou. TravelBird lanceert vandaag een rondreis naar Mars, inclusief 539 nachten in een capsule hotel, wellnessbehandelingen in het recent ontdekte Mars-water, ruimtevaart training, een workshop over planten kweken op Mars en romantische diners onder maar liefst twee manen. Wees er snel bij, want het ruimteschip vult snel op!

Ontdek de aanbieding: Rondreis Mars

Rondreis Mars

 

Ontdek de aanbieding: Rondreis Mars