Pers

TravelBird categoriewinnaar in ‘Webshop Awards 2016-2017’

Mechelen, 22 september 2016 – Vandaag werd TravelBird categoriewinnaar in de categorie reisbureaus van de Webshop Awards Belgium. In de grootste consumentenverkiezing van België nam de jonge reisaanbieder het op tegen Neckermann. Of TravelBird ook over alle categorieën heen de beste webshop van België is, zal op 8 december bekend worden.

De Webshop Awards-verkiezing is een onderdeel van de overkoepelende verkiezing Beste Winkelketen van België. Sinds 2006 biedt die verkiezing een platform waar consumenten hun favoriete winkelketens kunnen beoordelen. Dit jaar deelden ruim 200.000 consumenten hun mening over de prijzen, de service en het assortiment dat de retailers aanbieden.

Dat TravelBird verkozen werd tot categoriewinnaar betekent veel voor de Nederlandse organisatie. Suzanne Faber, Country Manager België bij TravelBird: “Sinds TravelBird zich in 2011 op de Belgische markt begaf, boekten al meer dan een miljoen Belgen een vakantie via onze webshop. Door middel van de feedback die zij ons geven, verbeteren wij steeds weer om aan de verwachtingen van onze reizigers te voldoen. Deze award toont ons dat we op de goede weg zijn!”

wa-reizen-2016-2017

Toch betekent de bekendmaking van de categoriewinnaars nog niet het einde van de wedstrijd. Via een tweede stemronde kunnen de consumenten namelijk ook hun favoriete webshop uit alle categoriewinnaars kiezen. De uitreiking van die overall Webshop Awards zal op 8 december plaatsvinden.

###

Over TravelBird
TravelBird is een online reisplatform dat reizigers elke dag wil inspireren door nieuwe reizen aan te bieden. De Nederlandse webshop werd in 2010 opgericht en is op dit moment actief in 11 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in hartje Amsterdam, waar elke dag zo’n 400 werknemers aan de slag zijn. In België reisden ondertussen al meer dan een miljoen reizigers met TravelBird.

Contact
Contactpersoon: Jan Driessen
press@travelbird.com
+32(0)3 808 01 79