3 aanbiedingen

Pretpark Duitsland

Dat wordt lachen, gieren en brullen in een pretpark Duitsland met TravelBird! Waar wacht je nog op?
Bekijk meer:
Geselecteerde filters:
3 aanbiedingen
Filters Verwijder

Duizelingwekkende attracties, reusachtige suikerspinnen en griezelige spookhuizen… Ben jij klaar voor een pretpark Duitsland?

Een pretpark is de bestemming om je eens volledig uit te leven en te ontspannen. Samen met je vrienden of familie beleef je onvergetelijke momenten op de vele attracties en rollercoasters. Vaak worden attractieparken opgebouwd rondom een bepaald thema. Sprookjes, films, cowboys, … Noem maar op! Er is voor ieder wat wils en zowel jong als oud komen aan hun trekken in een pretpark.

Heb je de pretparken in België inmiddels wel gezien? Wil je graag even wat anders dan de Efteling? Wat dacht je ervan om de grens over te steken naar onze oosterburen? Bij onze Duitse buren vind je een hele waaier aan nieuwe attracties en sensationele shows! En wie weet kan je een dag pretpark wel combineren met een bezoek aan een van de nabijgelegen steden. Zo geniet jij optimaal van je vakantiedagen in Duitsland. Nieuwe attracties, spetterende shows en tal van Duitse lekkernijen: je dag kan niet meer stuk!

Waar naartoe?

Magische momenten in Phantasialand of avontuurlijke attracties in Movie Park...

Een moeilijke keuze: voor welk Duits pretpark kies je? Er zijn er zoveel in Duitsland! TravelBird zet ze even op een rijtje voor jou.

Het alom bekende Movie Park Germany draait volledig om de film- en televisiewereld. Hier loop je overal je favoriete personages tegen het lijf… En je kan zelfs met hen op de foto! In het pretpark zijn er natuurlijk ook attracties, 43 om precies te zijn. Of je nu op zoek bent naar een spetterende wildwaterbaan, een angstaanjagende rollercoaster of je gewoon een rustig boottochtje wilt maken: in Movie Park is er voor ieder wat wils.

Altijd al een fan geweest van de bekende legoblokjes? In Duitsland bevindt zich een Legoland, een pretpark dat gebouwd is rondom de typische legothema’s. Met ruim 40 attracties valt hier meer dan genoeg te beleven! Door de ligging tussen München en Stuttgart is het de ideale bestemming voor vakantiegangers op doorreis. Europa-Park heeft al heel wat prijzen in de wacht gesleept. Het is het grootste pretpark van Duitsland en het op één na best bezochte pretpark van Europa. Het park is thematisch opgebouwd rond verschillende landen, zoals Italië, Spanje en Frankrijk. Tot slot kan je ook nog kiezen voor een bezoek aan Phantasialand, vlakbij Keulen. Hier halen jong en oud hun hart op!

Een weekendje weg

Waarom niet voor een heel weekend plezier gaan?

Een dag pretpark valt perfect te combineren met een een- of meerdaagse citytrip Duitsland.

Veel pretparken bieden net als het welbekende Disneyland Parijs de mogelijkheid om te overnachten. Ideaal om uitgebreid te genieten van alles wat het pretpark te bieden heeft! Zo kan je je meerdere dagen onderdompelen in je pretparkbeleving en heb je genoeg tijd om al de attracties te verkennen. ‘s Avonds heerlijk neerploffen in het comfortabele bed van je hotel om de volgende dag fris en monter aan je nieuwe dag te beginnen! Beter wordt het niet niet!

Ook is het mogelijk om een hotel te boeken in de nabije omgeving van het pretpark. Zo kan je omliggende Duitse steden bezoeken of een wandeling maken in de natuur. Na een magische dag in Phantasialand kan je bijvoorbeeld doorrijden naar de Duitse stad Keulen of combineer een dag Movie Park met een citytrip München. Een middag shoppen, je culturele honger stillen, uitblazen op een terrasje en heerlijk slenteren door de stad. Zo haal je het beste uit je pretparkbezoek in Duitsland!

Handige tips

Geniet van een dag zonder zorgen!

Van lekker eten in het park tot het vermijden van lange wachtrijen… TravelBird geeft je enkele tips!

Natuurlijk kennen we allemaal de lekkernijen die je kunt vinden in Bobbejaanland. Maar in Duitse pretparken vind je uiteraard ook Duitse gerechten: bratwurst, schnitzel, … Bestel er een goed pak friet bij en je hebt een stevige bodem gelegd om je dag in het pretpark tot een goed einde te brengen! Ook de zoetekauwen vinden helemaal hun gading in een pretpark. Van poederroze suikerspinnen tot een enorme bak popcorn. Hiermee doe je de kleinsten een groot plezier!

Vergeet voor je vertrek zeker niet om de openingstijden van het pretpark op te zoeken. Je wilt natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Kijk de route naar de bestemming goed na om files te vermijden. Je wilt er natuurlijk liefst zo snel mogelijk zijn! De eerste in het pretpark? Zo bemachtig jij jouw favoriete zitje in de attracties. Test jij graag de waterattracties uit? Neem dan zeker extra kleding mee, zo ben jij op alles voorzien! Aan het einde van deze avontuurlijke dag rust je heerlijk uit in een comfortabel bed en droom je nog zalig na over een dag vol plezier. Je avontuur naar een van de pretparken in Duitsland kan beginnen!

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter