Ramada Plaza Liège

Luik, België

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Belgisch 4*-parel in Luik

Highlights

Foodies kunnen in deze stad hun hart ophalen, allereerst natuurlijk aan de bekende Luikse wafels. Ga echter gerust ook een avondje serieus tafelen in de lokale toprestaurants, die vaak huizen in de vele monumentale gebouwen die de stad rijk is. Wie zoekt naar het hippe Luik kan terecht in de voormalige arbeiderswijk Outre-Meuse aan de andere kant van de rivier. Een aanrader is restaurant Le Labo 4, gehuisvest in een voormalig chemisch laboratorium uit de jaren zestig, waar je tussen de oude bunsenbranders tegoed doet aan de lokale jenever 'Pèkèt' passend geserveerd in reageerbuisjes. Op vrijdagen vindt in deze wijk een beroemde rommelmarkt plaats, Brocante de Saint-Pholien.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.