Reethi Faru Resort

Filaidhoo, Raa Atoll, Malediven

Water Villa

Water Villa

Deluxe Beach Villa

Water Villa

Deluxe Jacuzzi Beach villa

Deluxe Jacuzzi Beach villa

Deluxe Jacuzzi Beach villa

Luxe resort met spa, restaurants en duikschool op droomeiland

Wakker worden in een villa van het Reethi Faru Resort is alsof je nog steeds aan het dromen bent. Het resort ligt op een klein eiland in de Malediven met witte stranden met palmbomen, kristalhelder water en een schitterend rif. De uitstekende restaurants, mooie zwembaden met bar en de Coconut Spa zorgen ervoor dat je verblijf in dit vijfsterrenresort helemaal compleet is.

Ga met de duikers van de duikschool van het resort mee het water in om het kleurrijke koraal te bewonderen waar je trompetvissen, murenen, barracuda's en zaagbaarzen kunt spotten. Zelfs met een snorkel kun je de meest exotische vissen zien. Voor een relaxte middag plof je neer op een ligstoel om te genieten van het zonnetje.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.