Remisens Premium Heritage Hotel Imperial

Opatija, Kroatië

Comfort kamer

Standaardkamer

Standaardkamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Hotel in Opatija: een mix van fantasie en realiteit

Direct naast Slatina Beach, in het Kroatische plaatsje Opatija, pronkt het Remisens Premium Heritage Hotel Imperial. Dit imposante viersterrenhotel werd gebouwd in 1885 en oorspronkelijk vernoemd naar de Belgische prinses en de Oostenrijkse kroonprinses Stephanie. Dit jaar heeft het hotel opnieuw haar deuren geopend na een gigantische renovatie die het hotel van talloze moderne faciliteiten heeft voorzien.

Zo kun je nu terecht in een state-of-the-art wellnesscentrum voor schoonheidsbehandelingen en massages. En geniet je van entertainment tijdens een van de smakelijke buffetten in het nieuwe hotelrestaurant. Begin de dag meteen goed met een rondje joggen of een zonnegroet op je yogamat, of wandel over de 11 kilometer lange promenade, langs de kust van Opatija, die vol staat met bloemen en tropische planten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.