Resort Bad Boekelo

Boekelo, Enschede, Nederland

Resort Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Boekelo

Twente

Resort Bad Boekelo

De natuur in: boshotel vlak bij Enschede

Verscholen in de Twentse bossen bevindt zich het goed bewaarde geheim van Resort Bad Boekelo. Je bent hier in de gemeente Enschede, maar zo voelt het geenszins. De pure bosgeur en schone lucht zijn een weldaad voor je longen. Vakantiegevoel gaat hier hand in hand met comfort. Zachte houtaccenten geven de kamers in Resort Bad Boekelo een natuurlijke link met het landschap buiten. Hoewel de inrichting modern is, voelt die warm en verwelkomend aan.

De natuur in dit prachtige deel van Nederland is een theater, want het oosten van Overijssel kent op vele plekken het kenmerkende coulisselandschap. Kolommen bomen onttrekken kerktorens of typisch Twentse boerderijen even aan zicht, om ze vervolgens weer prijs te geven. Op zomeravonden, als de velden afkoelen, kan er zich een mysterieuze mist vormen, die het landschap een feeërieke sfeer geeft.

Perfect voor
Platteland Ontspanning Landschap Europa Familie

Highlights

  • Genieten van een natuurlijk theaterstuk in het Twentse coulisselandschap
  • Ontspannen in de bossen van Oost-Nederland
  • Tot rust komen in warme en verwelkomende kamers

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.