Riad Safar

Marrakesh, Marokko

Riad Safar

Riad Safar

Marrakesh

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Marrakesh

Riad in Marrakesh, vlak bij het El Fna-plein

Welkom in Marrakesh, lustoord voor de internationale jetset, vermaard om haar eeuwenoude architectuur en haar hedonistische nachtleven. Verscholen in de doolhof van de oude Medina ligt de rustige oase van Riad Safar. Rond een binnenplaats versierd met pilaren en mozaïeken ligt een handvol sfeervolle kamers, ingericht met hemelbedden en Marokkaanse lantaarns. Blikvanger is het groene dakterras met zwembad en schaduwzitjes. Hier geniet je het hele jaar van zon - zelfs in de winter is het hier 20 graden.

De locatie van dit sprookjeshotel is ideaal. Je loopt zo naar de Koutoubia-moskee en het Dar El Bacha-paleis. Op 7 minuten lopen ligt het Djemaa el Fna-plein. Overdag is dit een levendige markt met kraampjes en slangenbezweerders, en ’s avonds flaneren hier de locals. Rond het plein vind je de soeks, waar je wordt overstelpt door kleurrijke handgemaakte accessoires en objecten. Aan het einde van de dag ontspan je maximaal met een traditioneel badriteel in de hamam van je hotel.

Perfect voor
Ontspanning Bezienswaardigheden Landschap City trip Romantiek

Highlights

  • Ontdek de rijke Islamitische architectuur van de Ben Youssef Madrassa koranschool uit 1570
  • Bezoek het nieuwe Yves Saint Laurent Museum in de botanische Majorelletuin
  • Dompel je onder in het bruisende nachtleven van Marrakesh, in Club Pacha, Le Comptoir en Le Palace

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.