7 aanbiedingen

Rondreis USA

Beeldschone natuurparken, vrolijke Amerikanen, sfeervolle steden en prachtige uitzichten… Kies voor een rondreis USA van TravelBird!
Bekijk meer:
Geselecteerde filters:
7 aanbiedingen
Filters Verwijder

Als er een land op de wereld is dat je zeker bezocht moet hebben dan is het wel Amerika! Helaas ligt niet alles even dicht bij elkaar als wij gewend zijn, daarom is een de rondreis USA ideaal om zoveel mogelijk van de staten in een keer te zien!

Bruisende steden, eindeloze snelwegen, spectaculaire films: er is genoeg waar de Verenigde Staten bekend om staat. Niet zo vreemd dus dat reizen naar Amerika populair zijn: aan bezienswaardigheden komt dit enorme land namelijk zeker niet te kort. Alle 51 staten brengen stuk voor stuk iets bijzonders met zich mee. Bekijk de hoogste berg van The Rocky Mountains in Colorado, dwaal door de bekende muziekstad Nashville in Tennessee, rijd op een paard door het adembenemende Yellowstone National Park in Wyoming of bezoek de beroemde Niagara Falls in New York. Zoals je leest, zul je je niet snel vervelen in dit geweldige land!

Ook de Amerikaanse steden hebben aardig wat te bieden. Loop over de beroemde Walk Of Fame in Los Angeles, beklim de 354 treden van het Vrijheidsbeeld tijdens een citytrip New York City, huur een fiets en rijd over de boulevard in Miami, winkel erop los in Chicago of spot walvissen in Boston. Grote kans dat je niet meer naar huis wilt als je eenmaal voet hebt gezet op Amerikaans grond.

De Amerikaanse westkust

Voor natuurliefhebbers zal de westkust zorgen voor een adembenemende rondreis USA zorgen.

Van het spectaculaire Las Vegas tot de bloedhete Death Valley, het prachtige San Francisco en de gezellige Santa Monica pier: de Amerikaanse westkust heeft voor ieder wat wils.

Los Angeles is bij velen vaak de eerste bestemming van hun auto- of vliegvakantie Amerika aan de westkust. Gelijk hebben ze, want er is genoeg te doen en te zien in deze stad. Wandelen over de boulevard van Venice Beach, poseren bij het grote Hollywood sign, beroemdheden spotten in Beverly Hills en zoveel mogelijk attracties uitproberen in het Disneyland Park. Daarnaast zal een rondreis USA niet compleet zijn zonder een bezoek aan de bijzondere stad Las Vegas. Je zult zeker niet de enige zijn die een gokje wilt wagen in een van de luxueuze casino’s. De derde stad die je niet over mag slaan tijdens je reis, is het sfeervolle San Francisco. Thuiskomen zonder een kiekje van de Golden Gate Bridge kan natuurlijk niet! Tevens is de gevangenis op het eiland Alcatraz ook een bijzondere attractie.

Wist je dat Californië alleen al acht natuurparken heeft? Voor ‘s werelds breedste bomen moet je in het Sequoia & Kings Canyon National Park zijn. De grootste boom is meer dan 2000 jaar oud, 83,8 meter hoog en 31 meter breed! Als je geluk hebt, kun je zelfs beren spotten in dit natuurgebied. Verder zul je je ogen niet geloven als je als je uitkijkt over de Grand Canyon of wandelt door het bijzonder mooie Yosemite National Park.

De Amerikaanse oostkust

Een bezoekje aan het levendige New York City mag écht niet ontbreken als je je aan de oostkust van Amerika bevindt!

Ook aan Boston, Philadelphia, Washington DC en Miami brengen reizigers, tijdens hun fly and drive rondreizen Verenigde Staten, graag een bezoekje.

Grote kans dat je vakantie in het sensationele New York City begint. Het is nu eindelijk tijd om over Times Square te lopen, het indrukwekkende uitzicht over de stad vanuit het Empire State Building te bewonderen en als een echte Amerikaan door het Central Park te wandelen. Voor de shopaholics zal Fifth Avenue een walhalla zijn en theaterliefhebbers zullen zich uitstekend vermaken tijdens een Broadway show.

Als je in Amerika bent moet je natuurlijk het thuisfront jaloers maken met een foto van The White House in Washington DC waar de president woont. Daarnaast bekijk je de bijzondere architectuur van de huizen en gebouwen in Boston en krijg je een rondleiding door de Independance Hall in Philadelphia, waar er verteld wordt over de geschiedenis van Amerika. Zijn Hollywood films altijd jouw favoriet geweest? Dan zal er een wereld voor je open gaan in de Universal Studios van Florida. De attracties zijn gebaseerd op verschillende films en tv-series en je zult er zelfs decors van terugvinden.

Dwars door Amerika

Je kunt natuurlijk naar het oosten, westen, zuiden of noorden, maar waarom niet dwars door het land heen?

Van dorpjes tot steden, woestijnen en bossen, er is niets wat je onderweg niet tegen zult komen tijdens een van de populaire rondreizen USA: Route 66!

Kun je niet kiezen tussen het oosten of westen? Dan is er altijd een mogelijkheid om beide te combineren met Route 66. Oorspronkelijk begon de bijna 4000 kilometer lange route in Chicago en eindigde in Los Angeles, maar helaas is er in de tussentijd aan de weg gesleuteld waardoor de originele wegen niet meer bestaan. Desondanks rijden toeristen nog graag de afstand tussen de twee metropolen tijdens een rondreis USA.

Je reis begint misschien in een grote stad, maar onderweg zul je vooral kleine en oude Amerikaanse dorpjes tegenkomen in de maar liefst acht staten die je zult kruisen: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona en Californië. Overnachten in knusse motels, ontbijten met heerlijke pannenkoeken en ‘s avonds je tanden zetten in een joekel van een hamburger. Er is geen betere manier om de Amerikaanse cultuur te ervaren!

Ben je nog niet klaar met het ontdekken van het continent Noord-Amerika? TravelBird biedt ook mooie rondreizen Canada aan!

Kunnen we je helpen? Vind de antwoorden op vaak gestelde vragen of neem contact op met ons.
Ga naar helpcenter