SENTIDO Ama Islantilla

Islantilla, Huelva, Spanje

Islantilla

Appartement met twee slaapkamers

Appartement met twee slaapkamers

Appartement met twee slaapkamers

Islantilla

Islantilla

SENTIDO Ama Islantilla

SENTIDO Ama Islantilla

Islantilla

Stijlvol genieten onder de Spaanse zon

Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven, wie wil dat nou niet? Wegdromen tijdens een massage en genieten van culinaire maaltijden. Het kan allemaal in het Ama Hotel Andalucia. Onder het genot van de Spaanse zon kun je in alle rust relaxen en aan jouw gezondheid “werken”. Het hotel is gespecialiseerd in holistische gezondheidszorg en een team van professionals en consulenten staat altijd voor je klaar.

Stelt je jezelf eens voor in een zoutwaterbad, jacuzzi of buitenzwembad. Het resort beschikt over vijf binnen- en buitenzwembaden waarin je heerlijk kunt dobberen. Kom volledig tot rust in het uitgebreide wellnesscentrum. Wat dacht je van een bezoek aan het stoombad, de infraroodsauna, de binnen- en buitenjacuzzi’s of de Zweedse douche? Voor wie wat actiever bezig wil zijn zijn er tal van activiteiten, zoals yoga- en pilateslessen, of je kunt een balletje slaan op de 27-holes golfbaan, direct naast het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.